Sportivi

Dr. Miu Mircea - doctor AFC Astra Giurgiu spune:

"Multumesc Multipower Romania pentru suplimentele care m-au ajutat in vitaminizarea jucatorilor avand un efect imediat in recuperarea si energizarea jucatorilor. Whey 100% am folosit de 4 ori pe saptamana la recuperea jucatorilor iar Guarana Shot a facut diferenta la meciuri, jucatorii simtindu-se foarte bine pe intreaga durata a meciului. Recomand cu maxima incredere intreaga gama de suplimente pentru sportivi Multipower"

astra giurgiu
1
02 mai, 2016

CsillaG Personal Trainer spune:

"Dragii mei! Am avut astazi placerea si onoare de a face cunostiinta cu firma Multipower, care furnizeaza suplimente alimentare, necesare pentru un regim echilibrat si alimentatie sanatoasa! 
Aceste suplimente nutritive sunt in varianta originala, avand o calitate superioara, recunoscuta in intreaga lume, provenite din Germania.
Sunt indeosebi dedicati calitatii,si de aceea suplimentele nutritive, produsele sportive si intreaga gama de servicii, reflecta profesionalism si dedicare completa. De asemenea, raportul calitate-pret este demonstrat ca fiind cel mai bun de pe piata din Romania, castigand medalii de aur!"

personal trainer csila
1
29 aprilie, 2016

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 4995/2017

rasaduri rosii

Kineziológiai szalag

folie solar profesionala la preturi reduse

folie solar profesionala