Confidentialitate


Compania care administreaza site-ul https://www.recosport.ro, denumit in continuare Recosport este S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/615/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 31292312.


Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate".


Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Recosport sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.


Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.


Optand pentru inregistrare va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Recosport nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Recosport.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Recosport.ro privind evolutia si starea comenzilor precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Recosport.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Recosport.ro nu promoveaza SPAM-ul.


Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Recosport.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Recosport, se pot dezabona. Pentru informare si suport ne puteti contacta la adresa [email protected]. Accesarea Recosport.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.) S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al acestuia.


Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 1. dreptul de a cere S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit; 2. dreptul de a cere S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge (in mod gratuit) acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 3. dreptul de a cere S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale; 4. dreptul de a cere S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. 5. dreptul dumneavoastra de a notifica in scris S.C. RECOSPORT COMINPEX S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea. Orice astfel de cerere / notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected] sau prin posta, la adresa: Strada Augustin Bunea Nr. 1, Cluj-Napoca. Recosport foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 4995/2017

folie solar profesionala la preturi reduse

Optimizare SEO Cluj