Producator Multipower
MPN
Disponibilitate

Magneziu Lichid 7x25ml

Magneziu Lichid Multipower contine o doza concentrata de citrat de magneziu, care sprijina refacerea musculara dupa antrenament si inlatura oboseala.
Pret vechi: 35,00 RON
Pret: 25,00 RON

: Adauga in cos

Magneziu Lichid 7x25ml

Ajuta in situatii de crampe musculare si la relaxare. Magneziul are un efect calmant în situații de stres, sau ofera sprijin in procesul de recuperare dupa efort.

Magneziul este implicat în aproximativ 300 de procese metabolice din organism si este important pentru formarea oaselor.

Fiola contine magneziu lichid sub forma de citrat, care este absorbit de organism foarte rapid.

Magneziul este un mineral important pentru sanatatea organismului. Acesta ajuta la relaxarea muschilor prin efectul calmant pe care il are asupra crampelor. De asemenea, magneziul elimina stresul, imbunatateste calitatea somnului si sprijina refacerea.

Magneziu Lichid contine o doza concentrata de citrat de magneziu, care sprijina refacerea musculara dupa antrenament si inlatura oboseala. Forma lichida a suplimentului ofera o absorbtie mai buna si mai rapida a magneziului in organism. 

Fiecare fiola de Magneziu Lichid contine 250 mg de citrat de magneziu, nu contine gluten, aspartam sau lactoza. Este ideal si pentru vegetarieni si vegani. 

Recomandare: o fiola dupa efort sau inainte de culcare pentru un somn linistit

Informatii nutritionale per: 100 ml % DZR* 25 ml** % NRV*
Magneziu 1000 mg 267 250 mg 67

*Valoarea nutritionala recomandata
**1 portie = 25 ml