Despre Multipower

Fondata in 1977, Multipower are  peste 30 de ani de experienta in cercetarea si producerea de suplimente sportve. De atunci am dezvoltat in continu portofoliul de produse iar acum ne adresam sportivilor din peste 36 de tari din intreaga lume.

La Multipower obiectivul a ramas acelasi din 1977: vrem sa oferim cel mai bun suport pentru a te ajuta in a-ti atinge visul. Ca lideri de piata am reusit sa aducem in echipa Multipower cei mai buni sportivi din lume din diferite discipline. Pe langa expertii Multipower am creat relatii de parteneriat cu profesionisti din afara companiei. Aceasta combinatie de teorie si practica, cercetare si port, este cea ce ne diferenteaza de concurenta. La Multipower expertii sunt sportivi pasionati care stiu ca produsele noastre trebuie sa aiba valoare nu doar in laborator ci si in sala de sport , in arena sau pe stadion in fata a zeci de mii de fani.

quality

Istoria Multipower

  • Compania a fost infiintata in 1977.
  • La inceput, in garajul unuia din cei doi membrii fondatori.
  • Initial, produsele erau suplimente proteice pure precum  "Formula 90", imediat dupa au inceput sa adauge vitamine, minerale si sa dezvolte diferite arome.
  • In 1980, a fost cumparata fabrica de productie si ambalare din Bleckede, Germania.
  • Primele doua branduri ale companiei "Multikraft" si "Multaben" au aparut pe piata.
  • In 1988, brandul "Multikraft" a fost schimbat in  "Multipower".
  • Mergand in paralel cu trendul de body-building si fitness Multipower a marit gama de produse pentru a facilita acest segment.
  • Multipower este acum lider in  Europa la productia de suplimente pentru sportivi cu vanzari in peste 36 de tari.
quality

Produse pentru orice disciplina.

Gama de produse consta intr-o varietate de batoane, bauturi, pudre, geluri si suplimente.Acestea sunt divizate in doua grupuri,pentru consumatori diferiti care evident au si teluri diferite. Gama "Multipower Sportsfood" in care sunt produse pentru imbunatatirea andurantei, masa musculara, forta si definirea. "Multipower Professional" este creat pentru antrenamentele de forta maxima si body-building.

Operator de date cu caracter personal notificat cu nr. 4995/2017

folie solar profesionala la preturi reduse

Optimizare SEO Cluj